• “Scopul nostru este axat in principal pe studierea  cererii pietei, spre a adapta operativ transportul de cereale la cele mai inalte exigente ale clientului.”
  • Ne-am  propus ca, din momentul in care ne descoperiti, sa devenim cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra.
  • Sa construim parteneriate pe termen lung si in conditii reciproc avantajoase;
  • Sa va gestionam cererile/contractele in cel mai optim mod;
  • Sa acordam suport technic de specialitate sau asistenta privind transportul cerealelor.

Prima grija a noastra este ca marfa sa ajunga la destinatie intacta asa cum se afla inainte de a fi incarcata de la beneficiar. Asiguram contracte pe termen lung sau pe termen scurt cu clauze stabilite cu acordul ambelor parti, caraus si beneficiar. Serviciul nostru de inchiriere va sta la dispozitie cu autovehicule specializate pentru transport de cereale . Cotatile/zi pt autovehicule variaza in functie de distante si de zona in care este localizata lucrarea. Pentru mai multe informatii nu ezitati sa ne contactati.

Suntem siguri ca putem oferi un plus de eficienta si siguranta afacerii dvs. și va stam la dispozitie oricand aveti nevoie de un partener de incredere. Va multumim pentru atentie si speram intr-o viitoare colaborare.

 

Wheat field, green ears, sky on background

102785