Utilizatorii Transportcerealevrac.ro beneficiaza de toate drepturile stipulate in Legea nr. 677/2001: de acces, de interventie asupra datelor, de a decide ce date si in ce context pot fi facute publice pe site; de a nu fi supus unei decizii individuale de opozitie si adresare a justitiei. De asemenea, in calitate de utilizatori aveti optiunea de a alege ca datele personale sa nu fie prelucrate printr-o bifare in cadrul formularului de contact.

Obligatiile dumneavoastra

Orice utilizator isi asuma pe proprie raspundere veridicitatea datelor furnizate catre Transportcerealevrac.ro. In cazul in care se demonstreaza ca o parte din informatiile furnizate nu sunt corecte, veti fi contactat de unul din reprezentatii companiei.

Transmiterea informatiilor cu caracter personal

Transportcerealevrac.ro va furniza catre terte parti informatiile dumneavoastra cu caracter personal doar in cazuri exceptionale:

  • La solicitarea dumneavoastra
  • Daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de catre dumneavoastra.
  • Dupa primirea acordului scris al dumneavoastra.
  • Daca actiunile dumneavoastra contravin termenilor si conditiilor asumate pe Transportcerealevrac.ro

In cazul in care vor aparea situatii ca cele mentionate mai sus veti fi anuntati prin e-mail de la adresa ofiice@transportcerealevrac.ro